Naujasis „Juke Dynamic“: individualus stilius ir aistra




11.7.2016

 

  • Pirkėjams pristatoma nauja įspūdinga specialios laidos kompaktiško „Nissan Juke“ krosoverio versija.
  • Siūlomos dvi išorės spalvos ir raudonos spalvos įrangos paketas individualiam stiliui susikurti, komplektuojamas kaip standartinė įranga.
  • Naujoji versija sukurta perkamiausios „N-Connecta“ komplektacijos pagrindu, todėl ji išsiskiria gausia standartine įranga.

  

 „Nissan“ pristatė naują specialios laidos „Juke“ krosoverio versiją. Ji skirta norintiems atskleisti savo individualumą ir jaustis stilingiems už vairo.

 

Pasirodžiusi „Juke Dynamic“ versija gali būti dviejų išorės spalvų (Magnetic Red ir Black). Be to, ji siūloma su raudonos spalvos įrangos paketu individualiam stiliui susikurti, kuris komplektuojamas kaip standartinė įranga. Šį paketą sudaro priderintos spalvos bamperių apdaila priekyje ir gale, priekinių žibintų apdailos detalės, išorinių veidrodėlių gaubtai ir įspūdingų 18 colių lengvojo lydinio ratlankių intarpai.

 

Automobilio viduje estetikos temą tęsia dvi naujos detalės, pirmą kartą pristatomos „Juke“ asortimente. Prabangios sportinės sėdynės su raudona apdaila diktuoja naujus vidaus komforto standartus. Linksmai nuteikia naujas raudonas galinio veidrodėlio gaubtas, išryškinantis automobilio charakterį. Jis priderintas prie centrinės konsolės, ventiliacijos angų ir durelių apdailos, kuri irgi yra ryškios raudonos spalvos. Paskutinis stilingo ir kokybiško interjero štrichas – juodi grindų kilimėliai su „Juke“ būdingomis apdailos siūlėmis.

Specialios laidos „Juke Dynamic“ modeliui siūlomi du paklausiausi varikliai – 1,2 l 115 AG DIG-T benzininis (5,8 l/100 km ir 130 g/km) bei 1,5 l 110 AG dCi dyzelinis (4,1 l/100 km ir 107 g/km).

 

„Dynamic“ versija sukurta populiarios „N-Connecta“ komplektacijos pagrindu, todėl jai būdinga aukšto lygio standartinė įranga. Į šios įrangos sąrašą įtraukta „NissanConnect“ navigacijos ir pramoginė sistema su 5,8 colio jutikliniu ekranu, DAB skaitmeniniu radiju ir atbulinės eigos vaizdo kamera. Be to, šiame automobilyje komplektuojami elektra valdomi nulenkiami išoriniai veidrodėliai ir elektroninis raktas su variklio užvedimo mygtuku. Specialios versijos „Juke Dynamic“ kainos prasideda nuo 18 220 eurų.

 

 

 

 

 

  

###

  

 

 

 

 

  

Pie „Nissan" Europoje

„Nissan" yra daugiausiai veiklos Europoje vykdantis užsienio gamintojas. Įmonėje dirba daugiau nei 17 600 žmonių, atliekančių projektavimo, tyrimo ir plėtros, gamybos, logistikos, pardavimų bei rinkodaros darbus. Praėjusiais metais „Nissan" gamyklose Jungtinėje Karalystėje, Ispanijoje ir Rusijoje buvo pagaminta daugiau nei 675 000 įvairių automobilių: apdovanojimus laiminčius „crossover" klasės automobilius, SUV ir komercinės klasės automobilius ir populiariausią pasaulyje elektromobilį Nissan LEAF, kurį net 96% savininkų rekomenduotų įsigyti kitiems. Šiandien Europai „Nissan" siūlo 23 skirtingus ir inovatyvius gaminius su „Nissan" ir „Datsun" prekiniu ženklu.

 

Nissan Nordic Europe Oy yra Nissan importo ir marketingo padalinys veikiantis Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Kompanijoje dirba apie 185 darbuotojai, o būstinė įsikūrusi Suomijoje. www.newsroom.nissan-europe.com/lt , http://www.nissan.lt/

Autorius: Nissan