DUOMENŲ PRIVATUMAS

Nissan yra registruota kaip duomenų valdytojas pagal Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą.Savanoriškai siųsdami informaciją Nissan Nissan Nordic Europe Oy, Lietuvos filialas (‚Nissan‘), Jūs sutinkate, kad tokia informacija nėra konfidenciali ir kad Nissan gali laikyti ir naudoti šią informaciją dabar ir ateityje tam, kad galėtų suteikti Jums sutartas paslaugas. Taip pat, Jūs sutinkate, kad Nissan gali atskleisti šią informaciją kitiems Nissan įmonių grupės nariams ir kitoms įmonėms tik aukščiau nurodytais tikslais. Jei nepageidaujate gauti tokių paslaugų, prašom pranešti Nissan, kad norite atsisakyti gauti tokią informaciją. Vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, galite kreiptis į Nissan ir sužinoti, kokius su Jumis susijusius „asmens duomenis" saugo Nissan. Išsamesnės informacijos teiraukitės Nissan:

Nissan Nordic Europe Oy

Customer Service

PL 45

02151 Espoo

Finland

INTELEKTINĖ NUOSAVYBĖ

Visa šioje svetainėje pateikiama medžiaga (įskaitant, bet tuo neapsiribojant, automobilių modelius, brėžinius, nuotraukas, vaizdus, tekstus, šūkius, filmus, vaizdo epizodus su garsu ar be garso ir kitus dokumentus, skelbiamus šioje internetinėje svetainėje) yra išimtinė nuosavybė, priklausanti Nissan Nordic Europe Oy  ir (arba) bet kuriai jos dukterinei įmonei (kartu vadinamiems „Nissan") ar tretiesiems asmenims, kurie suteikė Nissan ribotą leidimą ja naudotis.

Visa šioje svetainėje skelbiama medžiaga gali būti:

Bet koks kitas naudojimas be išankstinio raštiško susitarimo su Nissan yra griežtai draudžiamas.

Visi prekių ženklai yra atitinkamų jų savininkų nuosavybė.

AUTOMATINIS NE ASMENINIŲ DUOMENŲ RINKIMAS

Jums lankantis šioje svetainėje gali būti automatiškai renkama neasmeninė informacija apie Jus (pavyzdžiui: kokia internetine naršykle naudojatės ar iš kokios svetainės lankotės). Jūsų tapatybė iš tokios informacijos nėra nustatoma. Tokia neasmeninė informacija padeda Nissan tobulinti šią svetainę (pavyzdžiui: matant kurie puslapiai populiarūs, o kurie ne). Jums lankantis šioje svetainėje informacija gali būti automatiškai kaupiama Jūsų kompiuteryje, naudojant vadinamąją „slapukų" (angl. cookies) funkciją. „Slapukas" reiškia, kad Jums nereikia iš naujo įvesti informacijos kaskart apsilankius šioje svetainėje. Jūsų kompiuteris gali leisti Jums užblokuoti „slapukus", jei to norite. Technologijų pažanga reiškia, kad saugumo priemonės yra taikomos ir bus tobulinamos siekiant apsaugoti Jus ir Jūsų privatumą.