artėjant šį mėnesį Tokijuje vyksiančiai Japonijos mobilumo parodai, "Nissan" pristato jaudinančią koncepcinių elektromobilių seriją, iš kurių pirmasis yra šiandien skaitmeniniu formatu pristatytas "Nissan Hyper Urban".

Serija, kuriai priklausantys automobiliai bus skaitmenine forma vienas po kito pristatomi (tolimesni pranešimai bus paskelbti spalio 10, 17 ir 19 d.) iki pat parodos spaudos konferencijos spalio 25 d., pažymima žodžiu "hyper", kuriuo siekiama sukelti didesnį azartą. Kiekviena koncepcija yra pavaizduota atskiru simboliu ir turi individualiai pritaikytų savybių, suteikiančių pridėtinės vertės unikaliam gyvenimo būdui ir įvairiems tikslams. Šios koncepcijos suteikia klientams teigiamų emocijų neatsisakant stiliaus ir pramogų.

"Nissan" Japonijos mobilumo parodos (JMP) vizija įkūnija nepajudinamą kompanijos siekį praturtinti žmonių gyvenimus ir iš pagrindų pakeisti elektrinių transporto priemonių (ETP) įvaizdį naujais produktais ir technologijomis. Iki JMP būsimų koncepcinių automobilių priedai bus rodomi čia: https://www.nissan.co.jp/JMS/2023/EN/

"Nissan Hyper Urban": teisė į švaresnį pasaulį

"Nissan Hyper Urban" stilius puikiai atliepia rafinuotą tikslinių vartotojų, teikiančių pirmenybę aplinkos tausojimui, skonį. Elegantiška ir šiuolaikiška estetika pasižyminti automobilio konstrukcija išreiškia išskirtinį vartotojo skonį bei efektyviai įsilieja į aplinką.

"Nissan Hyper Urban" taip pat visiškai įsilieja į elektromobilių ekosistemą, nes jo įspūdinga V2H (iš automobilio į namus) funkcija tiekia energiją namams, todėl ženkliai sutaupomos energijos sąnaudos ir sumažėja elektros tinklo apkrova. Dėl V2G (iš automobilio į tinklą) funkcijos savininkai netgi gali perduoti perteklinę energiją į tinklą, tokiu būdu palaikydami savo vietinę bendruomenę ir užsidirbami pinigų. Išmanioji įkrovimo valdymo sistema turi dirbtinį intelektą, galintį savarankiškai įkrauti transporto priemones ir elektros jėgaines, taip užtikrinant efektyvų energijos valdymą.

Ši koncepcija taip pat elektromobilio eksploatavimą paverčia tvaresniu, todėl ji idealiai tiks žmonėms, suvokiantiems ilgalaikę savo daiktų vertę. Techninės įrangos naujinimai ir reguliarūs programinės įrangos atnaujinimai daugybę metų suteiks naujumo pojūtį. Pavyzdžiui, interjerą galima atnaujinti nauju prietaisų skydeliu, atspindinčiu naujausias technologines ir grafines tendencijas vartotojo sąsajose.

Automobilis atspindi būsimą "Nissan" elektrinių produktų dizainą ir technologines galimybes. Gelsvas automobilio kėbulas keičia atspalvį priklausomai nuo šviesos kritimo kampo, efektyviai patraukdamas dėmesį ir įsiliedamas į aplinką. Priekinės ir galinės durelės suteikia charakterio ir atvirumo pojūtį, o sportiškas siluetas sukuria aerodinaminį pranašumą ir padidina efektyvumą. Plačios padangos užbaigia sportišką išvaizdą, užtikrindamos dinamiką ir miesto estetiką.

Interjeras sukurtas taip, kad įsilietų į miesto gyvenamąsias erdves. Kaleidoskopinių trikampių įkvėptą prietaisų skydelį ir ekraną galima pritaikyti pagal savininko nuotaiką. Be to, priekines sėdynes galima sulenkti ir sujungti su galinėmis, taip sukuriant į sofą panašią privačią poilsio erdvę. Esant toli nuo kasdienių rūpesčių, "Nissan Hyper Urban" gali sklandžiai integruoti poilsį ir praktiškumą: pastatykite automobilį lofto tipo bute arba vieno aukšto nedideliame vasarnamyje ir paverskite jį vidine poilsio erdve.

 

# # #

Kontaktai
Henri Daum
Marketingo vadovas, Baltijos šalys
"Nissan Nordic Europe Oy"
hdaum@nissan-europe.com
+372 53 435 754

Marina Maneas Bakkum
Komunikacijos direktorė
"Nissan Nordic Europe Oy"
mmaneasbakkum@nissan-europe.com
+47 9002 1343

Apie "Nissan Nordic Europe"
"Nissan" siekia tapti išties tvaria įmone, siekiančia kurti švaresnį, saugesnį ir įtraukesnį pasaulį.

Tvarumas yra "Nissan" ilgalaikės vizijos "Ambition 2030" pagrindas. Atsižvelgiant į svarbiausius aplinkosaugos, visuomenės ir klientų poreikius, šia strategija siekiama pristatyti elektrifikuotus modelius ir technologines naujoves pagrindinėse pasaulio rinkose, atveriant daugiau galimybių mobilumo ir kitose srityse. Programa "Ambition 2030" padeda "Nissan" siekti savo išsikelto tikslo – iki 2050 m. neutralizuoti anglies dioksido poveikį per visą produktų gyvavimo ciklą ir visose veiklos srityse. "Nissan" su "EV36Zero" priešakyje yra pasirengusi paspartinti pasirengimą elektrifikuotai ateičiai.

Daugiau informacijos apie "Nissan" produktus, paslaugas ir įsipareigojimą siekti tvaraus mobilumo ieškokite nissan-global.com. Mus taip pat galite sekti "Facebook""Instagram""X" ir "LinkedIn". Naujausius mūsų vaizdo įrašus galima peržiūrėti "YouTube".

Autorius: Nissan