• Naudojantis „Nissan Reman“ ir „Nissan Value Advantage“ programomis galima įsigyti daugybę naujų dalių
  • Ši perdirbimo forma leidžia panaudoti jau pagamintas dalis sumažinant „Nissan“ gamyklų išskiriamas CO2 emisijas
  • Plečiant šias programas siekiama sumažinti techninės priežiūros ir remonto išlaidas 5 metų ir senesnėms transporto priemonėmis
  • Į šias abi programas įtraukta daugiau aukštos kokybės sertifikuotų dalių mažesnėmis nei bet kada anksčiau kainomis
  • „Nissan Reman“ – tai alternatyvi aplinką tausojanti programa, į kurią įtrauktos dalys, pagamintos naudojant mažiau energijos ir žaliavų

 

5.9.2018 – „Nissan“ plečia dvi savo priežiūros po pardavimo programas, skirtas penkerių metų ir senesnėms transporto priemonėms, įtraukdama daugybę naujų dalių, kurios užtikrins klientams dar geresnę techninę priežiūrą.

 

Tokių „Nissan“ transporto priemonių savininkai nuo šiol galės pasinaudoti didžiausiu nei bet kada anksčiau įprastų ir rekonstruotų (reman) dalių asortimentu.

 

Dvi programos – „Nissan Reman“ ir „Nissan Value Advantage“ – skirtos užtikrinti, kad penkerių metų ir senesnių transporto priemonių savininkai gautų aukštos kokybės dalis ir sumažintų išlaidas techninei priežiūrai bei remontui.

 

Nauda klientams – tai aukštesnė serviso kokybė ir didesnės pasirinkimo galimybės naudojantis autorizuotų „Nissan“ servisų paslaugomis. Tai leidžia jiems dalyvauti tinklo programose patiriant mažesnes išlaidas transporto priemonėms išlaikyti.

 

Išaugo į „Nissan Reman“ katalogą įtrauktų dalių skaičius: 2017 m. rugpjūtį jų buvo 380, o šiandien – daugiau nei 1000. Jos skirtos daugumai 5 metų ir senesnių lengvųjų automobilių, įskaitant „Juke“, „Qashqai“ ir „X-Trail“ visureigius, ankstesnės kartos „Micra“ ir tam tikrus lengvuosius komercinius automobilius.

 

„Nissan Reman“ siūlo aukštos kokybės rekonstruotas dalis, kurios vidutiniškai kainuoja 30 % mažiau už naujas originalias dalis. Rekonstruotos dalys – tai originalios „Nissan“ dalys, kurios laikantis griežtų „Nissan“ kokybės standartų buvo išardytos, patikrintos ir surinktos iš naujo užtikrinat absoliutų jų patikimumą.

 

Ši perdirbimo forma leidžia panaudoti jau pagamintas dalis sumažinant „Nissan“ gamyklų išskiriamas CO2 emisijas, o transporto priemonės veikimas ir patikimumas išlieka tokio paties lygio.

 

Visoms „Nissan“ rekonstruotoms dalims taikoma tokia pati garantija, kaip ir naujoms originalioms „Nissan“ dalims, be ridos apribojimų. Joms gaminti sunaudojama mažiau energijos ir apie 75 % mažiau žaliavų palyginti su naujų dalių gamyba.

 

„Nissan Value Advantage“ programoje dalyvaujantys klientai taip pat galės rinktis dalis iš didžiausio nei bet kada anksčiau dalių katalogo. Į jį įtrauktų dalių skaičius padvigubėjo: 2017 m. sausį jame buvo mažiau nei 150 dalių, o šiandien – daugiau nei 350. Planuojama, kad iki 2019 m. balandžio šis skaičius turėtų siekti 500.

 

Programa apima pagrindinius „Nissan“ modelius – „Juke“, „Qashqai“, „X-Trail“, „Micra“ ir LEAF – ir siūlo daugelį reguliariai keičiamų dalių, įskaitant filtrus, valytuvus, stabdžių kaladėles ir sankabas. „Nissan Value Advantage“ dalys kainuoja vidutiniškai 20 % mažiau už naujas originalias dalis.

 

Be to, klientai, užsisakydami „Nissan Value Advantage“ dalis, gali pasinaudoti ir „Nissan pažado klientui“ programa. Ji apima nemokamos transporto priemonės patikros, pakaitinio automobilio, pagalbos kelyje „Nissan Assistance“ paslaugas ir tą pačią garantiją, kuri taikoma naujoms „Nissan“ dalims. Visas dalis montuoja kvalifikuoti specialistai, kad būtų užtikrinta aukščiausio lygio kokybė.

 

Jean-Christophe Mercier, „Nissan Europe“ priežiūros po pardavimo padalinio viceprezidentas, pakomentavo: „Daugelis vairuotojų nori naudotis autorizuotų servisų paslaugomis, todėl ši programa jiems suteikiama puikią galimybę šį norą įgyvendinti.“

 

Jis taip pat pridūrė: „O mes, plėsdami asortimentą, įgyvendiname savo įsipareigojimą užtikrinti išskirtinai aukšto lygio aptarnavimą ir serviso paslaugas visiems, kurie vairuoja „Nissan“.“ 

 

Autorius: Nissan