Paskelbtos naujojo „Nissan Navara“ pikapo kainos

 

4.1.2016

 

Jau vasario mėnesį pradedama prekyba naujuoju „Nissan Navara“ pikapu Lietuvoje. Naujasis modelis išsiskiria krosoveriams būdingu komfortu, technologijomis bei pravažumu ir krovumo galimybėmis. Neseniai naujasis modelis apdovanotas „International Pick-Up Award 2016“ apdovanojimu.

 

Technologijos ir vairavimo patirtis buvo pagrindinė tema, vyravusi kuriant naująjį „Nissan Navara“. Idant šie patobulinimai būtų įdiegti nedarant jokių išlygų aukštai vertinamam automobilio pravažumui bekelėje, „Double Cab“ versijoje „Nissan“ inžinieriai pritaikė visiškai naują penkių svirčių galinę pakabą, kuri užtikrina komfortą važiuojant ir geresną valdymą bei yra 20 kg lengvesnė už senajame modelyje montuotą lakštinių lingių pakabą.

 

Inovatyvus „Nissan“ dizainas pakeitė požiūrį į lengvųjų komercinių automobilių išvaizdą, nustatydamas naujus standartus ir sukurdamas naują formatą, parodantį, kaip galima puikiai suderinti funkcionalumą ir stilių. Ypatingas dėmesys skirtas išraiškingam dizainui, aukštai kokybei ir išskirtiniam funkcionalumui, apgalvojant kiekvieną naujojo „Nissan Navara“ detalę. Taip buvo sukurtas išraiškingų formų ir gerai sukomplektuotas pikapas.

 

Kaip ir buvo galima tikėtis, „Nissan Navara“ puikiai važiuoja tiek keliu, tiek bekele. Keturių varančiųjų ratų sistema užtikrina patikimą sukibimą įvairiomis sąlygomis. Sistema paprasta valdyti prietaisų skydelyje įrengtu mygtuku.

 

Komplektacijos ir kainos 

Siūlomi keturi naujojo „Nissan Navara“ pikapo komplektacijos lygiai: „Visia“, „Acenta“, „N-Connecta“ ir „Tekna“ (visiems modeliams būdinga aukšto lygio standartinė įranga). Visose versijose montuojamos septynios oro saugos pagalvės, elektroninis diferencialo blokatorius, vilkimo kablys, elektra valdomi langai ir elektroninė visų varančiųjų ratų sistemos (pagalbinės važiavimo nuokalne ir įkalne sistemos, riboto slyfimo diferencialas (eLSD), galinio diferencialo blokatorius ir kt.) valdymo įranga. Prekyboje naujasis „Nissan Navara“ pikapas pasirodys 2016 m. vasario mėnesį.

  • „King Cab“ modelio su „Visia“ įranga, 2,3 l dCi 160 AG varikliu ir mechanine transmisija kaina – 22 479 € (be PVM).
  • „Double Cab“ modelio su „Visia“ įranga, 2,3 l dCi 160 AG varikliu ir mechanine transmisija kaina – 23 884 € (be PVM).
  • „Double Cab“ modelio su „N-Connecta“ įranga, 2,3 l dCi 190 AG varikliu ir mechanine transmisija kaina – 28 430 € (be PVM).
  • „Double Cab“ modelio su aukščiausio lygio įranga „Tekna“, 2,3 l dCi 190 AG varikliu ir mechanine transmisija kaina – 29 256 € (be PVM).

„Nissan“ komapnija „Navara“ savininkams tiek asmeniškai, tiek jų verslui suteikia penkerių metų arba 160 000 km automobilio garantiją, kuri yra geriausia siūloma gamintojo garantija rinkoje

 

###

 

Pie „Nissan" Europoje

 

„Nissan" yra daugiausiai veiklos Europoje vykdantis užsienio gamintojas. Įmonėje dirba daugiau nei 17 600 žmonių, atliekančių projektavimo, tyrimo ir plėtros, gamybos, logistikos, pardavimų bei rinkodaros darbus. Praėjusiais metais „Nissan" gamyklose Jungtinėje Karalystėje, Ispanijoje ir Rusijoje buvo pagaminta daugiau nei 675 000 įvairių automobilių: apdovanojimus laiminčius „crossover" klasės automobilius, SUV ir komercinės klasės automobilius ir populiariausią pasaulyje elektromobilį Nissan LEAF, kurį net 96% savininkų rekomenduotų įsigyti kitiems. Šiandien Europai „Nissan" siūlo 23 skirtingus ir inovatyvius gaminius su „Nissan" ir „Datsun" prekiniu ženklu.

 

Nissan Nordic Europe Oy yra Nissan importo ir marketingo padalinys veikiantis Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Kompanijoje dirba apie 185 darbuotojai, o būstinė įsikūrusi Suomijoje. www.newsroom.nissan-europe.com/lt , http://www.nissan.lt/

Autorius: Nissan