„Nissan Gripz" koncepcinio automobilio premjera įvyks Frankfurto automobilių parodoje

 

11.9.2015

 

„Nissan Gripz" koncepcijos dizainą įtakojo legendinio dykumų lenktynėms rengto 240Z kupė automobilio išvaizda.

 

Šis koncepcinis automobilis yra „Nissan" kompanijos ateities sportiško krosoverio vizija, kuri vairuotojams perteiks naują vairavimo įspūdį. Pasaulinė premjera įvyks „Nissan" kompanijos stende, Frankfurto automobilių parodoje rugsėjo 15 dieną.

 

Sekite „Nissan" naujienas!

 

 

The world premiere will take place at the Nissan stand on September 15th, 2015. Stay tuned for more innovative Crossover thinking from Nissan.

 

Pristatome naująją Nissan krosoverio kocepciją

 

###

 

Apie „Nissan" Europoje

„Nissan" yra daugiausiai veiklos Europoje vykdantis užsienio gamintojas. Įmonėje dirba daugiau nei 17 600 žmonių, atliekančių projektavimo, tyrimo ir plėtros, gamybos, logistikos, pardavimų bei rinkodaros darbus. Praėjusiais metais „Nissan" gamyklose Jungtinėje Karalystėje, Ispanijoje ir Rusijoje buvo pagaminta daugiau nei 675 000 įvairių automobilių: apdovanojimus laiminčius „crossover" klasės automobilius, SUV ir komercinės klasės automobilius ir populiariausią pasaulyje elektromobilį Nissan LEAF, kurį net 96% savininkų rekomenduotų įsigyti kitiems. Šiandien Europai „Nissan" siūlo 23 skirtingus ir inovatyvius gaminius su „Nissan" ir „Datsun" prekiniu ženklu.

 

Nissan Nordic Europe Oy yra Nissan importo ir marketingo padalinys veikiantis Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Kompanijoje dirba apie 185 darbuotojai, o būstinė įsikūrusi Suomijoje. www.newsroom.nissan-europe.com/lt , http://www.nissan.lt/

 

Autorius: Nissan